MARDİN / KIZILTEPE - Eymirli İlkokulu

Nis

Covid-19 nedeniyle evde izolasyona çekilen Eymirli köyündeki çocuklarımız 23 Nisan Bayramını evde gerçekleştirilen çoşkulu etkinliklerle kutladı çocuklarımızın bayramını yürekten kutluyoruz.

Ara

VELİ ZİYARETLERİMİZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR.

Kas

OKULUMUZ EYMİRLİ İLKOKULU 11 MİLYON FİNDAN EKİM ETKİNLİĞİNİ İDARECİ,ÖĞRETMENLER VE ÖĞRENCİLERİMİZ İLE GERÇEKLEŞTİRDİ.

Kas

Eymirli İlkokulunda bahçe çapalama ve temizlik çalışması yapıldı.

Ock

Eymirli İlkokulu milli şaiirimiz M.akif Ersoy´u anma etkinlikleri çerçevesinde çeşitli çalışmalar yapıldı.Anma töreni yapılıp öğrencilere milli şaiireimiz ile ilgili video ve slaytlar izletildi.3. ve 4. sınıflar arasında istiklal marşını güzel okuma yarışmaları gerçekleştirildi.Sınıflar M.akif Ersoy´un resimleri ve şiirleriyle donatıldı.

Nis

2017-2018 Eğitim-Öğretim yılında Eymirli ilkokulu dopdolu ve çoşkulu bir 23 Nisan bayramı kutlamasını gerçekleştirdi.Velilerimiz büyük bir memnuniyet ile izlediler.

Okul müdür Abdurrahman Koçhan tüm personellere teşekkürlerini sundu.

Ara

Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Mehmet Ali AZ ve şube müdürümüz Sayın Muhsin CESUR okulumuzu ziyaret ettiler.Çeşitli incelemeler yaparak

önerilerde bulundular.Sınıflarımızı inceleyerek öğretmenlerle sohbet edip Eğitim ve Öğretim ile ilgili açıklamarda bulundular.Okulumuzu ziyaretlerinden ötürü

kendilerine teşekürlerimizi sunuyoruz.